2016-2017 OKUL SPORLARI BAŞVURU İŞLEMLERİ

21.10.2016

 

2016-2017 OKUL SPORLARI BAŞVURU İŞLEMLERİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle yapılacak Okul Spor faaliyetleri belirlenmiştir.

 

            Yapılacak faaliyetlerle ilgili olarak;

 

            a)2016-2017 Eğitim/Öğretim yılı Okul Sporları Genel Yarışma Yönetmeliği www.okulsportal.gsb.gov.tr  web adresinde yayınlanmış olup, tüm uygulamalar bu yönetmelik doğrultusunda yapılacaktır.

 

            b)Okul Sporları müsabaka/yarışma başvuruları, sporcu kayıtları, sporcu lisansları, müsabaka esame listeleri, oyuncu oyun kartları (Geleneksel Çocuk Oyunlarına katılacak öğrenciler için), sistem üzerinden  www.okulsportal.gsb.gov.tr web adresine girilerek, okulların kendi bilgi yönetim sistemi şifreleri ile “Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemi” linkinden yapılacaktır.

 

            c)Söz konusu Okul Sporları müsabaka/yarışma başvuru formunun (Branş ve kategori seçimi) okul müdürlüklerince en geç 4 Kasım 2016 Cuma mesai bitimine kadar Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden doldurulması ve ilgili formların doldurularak mesai bitimine kadar İl Müdürlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir.

 

            d) 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı okul spor faaliyetleri ile ilgili gerekli duyurular (fikstür-müsabaka takvimi-talimat-duyurular vb.) erzurum.gsb.gov.tr okul sporları sayfasında yayınlanacaktır.