Palandöken Gençlik Merkezi ve Rıfkı Salim Burçak Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerini karne günü yalnız bırakmadılar. Yıl boyunca atölye derslerini gençlik merkezinde yapan çocuk gelişimi bölümü öğrencileri yapmış oldukları oyuncakları ilkokul öğrencilerine karne hediyesi olarak dağıttı. İlçe Milli Eğitim Müdürünün katılımıyla birlikte gerçekleşen hediye töreni öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı. Gönüllü öğrenciler karne hediyesi ile birlikte çocuklara yüz boyama etkinliği düzenlediler. Çocukların yüzlerindeki tebessüm görülmeye değerdi. Gençlik liderleri yıl boyunca hazırlık yaptıkları bu etkinlik için şöyle dedi: ”çocuklar gülsün diyerek çıktığımız bu yolda mutluluğun önemini anlamak ve çocukların mutluluklarına sebep olmak istedik. Sevgi ve iletişimin bir tebessümle başladığının en güzel halini gönüllü gençlerimiz ile birlikte yaşadık. Ne mutlu bizlere ki yüzlerde oluşan bir tebessüme sebep oluyoruz.” Gençlik liderleri ve gönüllü gençler kendilerine bu imkânları sunan müdürlerine teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok ;” Gönüllü gençlerimiz ve liderlerimiz yıl boyunca çok güzel sosyal sorumluluk projeleri yürütmekteler. Gençlik merkezimiz Merkezim Her Yerde ve Gençlerin İyilik Ağacı projeleri kapsamında çalışmalarını sürdürmeye hız kesmeden devam edecektir.” dedi.

       Taşkesenligil “Gençlerin böyle duyarlı olmalarını görmek çok gurur verici.”

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil gençlerin böyle duyarlı olmalarını görmek çok gurur verici. Yıl boyunca hiç tanımadıkları insanları mutlu etmek adına çalışma yapan gençlik liderlerimiz ve gönüllü gençlerimizi tebrik ediyorum. Bizlerde bu çalışmaların devam etmesi için gençlerimize tüm imkânları sunmaya hazırız diyerek gençlere teşekkür etti.