Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kulüpler arası jimnastik teşvik müsabakaları dolu tribünler önünde yapıldı. Minik sporcular, hareketleri ile ayakta alkışlandı.

(Erzurum-GHSİM)

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yakutiye Spor Salonu’nda Kulüpler arası Jimnastik Teşvik Müsabakaları düzenlendi.

120 sporcunun kıyasıya yarıştığı müsabakalarda, tribünleri dolduran aileler ve spor severler, minik sporcuların müthiş hareketlerini büyük bir heyecan içerisinde takip etti.

Antrenörler İsmail Güler, Tarkan Girgin, Melek Yılmaz ve Ayşe Yıldız nezaretinde yapılan teşvik müsabakaları Türkiye şampiyonasını aratmadı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’inde yakından takip ettiği ve sporculara madalya verdiği etkinlikte, Gençlik Spor Kulübü birinci olurken, Çelebispor ikinci, Gelişim Spor Kulübü ise üçüncü oldu.

MİNİK YÜREKLERE MADALYA

Yakutiye Spor Salonu’nda düzenlenen Kulüpler arası Jimnastik İl Birinciliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, tesis amiri Muharrem Ballı, Gelişim Spor Başkanı Murat Yamanoğlu ve diğer davetliler, dereceye giren takımların madalyalarını verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, jimnastiğe olarak ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, tribünleri dolduran velilere ve spor severlere de teşekkür etti.

Erzurum Gençlik Spor’dan birincilik kürsüsüne çıkan Muhammed Furkan Ala ile ikinci olan Yağmur Ala da büyük bir sevinç yaşadı. Oldukça başarılı bir organizasyonu başarı ile tamamladıklarını belirten Antrenör İsmail Güler, “Müsabakalarımızı yerinde izleyerek, sporcularımıza madalya veren ve her zaman yanımızda olan İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil ile tüm öğrenci velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.