İzmir’de yapılan Özel Sporcular Jimnastik Türkiye Şampiyonası’nda Muhsin Murat Bingül ve Aliye Zeynep Bingül yine zirveyi kimseye kaptırmadı. Otizm Level 3 Seviyesinde ikizler bir kez daha Türkiye şampiyonu oldu.

Erzurum/GHSİM

Erzurum Bike Spor Kulübü’nün  Özel Sporcuları Muhsin Murat Bingül ve Aliye Zeynep Bingül  Jimnastik Türkiye Şampiyonası’na damga vurarak, adlarından yine övgü ile söz ettirmeyi başaran sporcular olmalı başardılar.

Erzurum Bölge İdari Mahkemesi  Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ile Nesrin Kaya Bingül’ün ikiz çocukları olan Aliye Zeynep Bingül ile Muhsin Murat Bingül, Erzurum Bike Spor Kulübü adına çıktıkları yarışmada şampiyonluk kürsüsüne çıkarak, bir kez daha kategorilerinin en iyisi olduklarını gösterdiler.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde düzenlenen Jimnastik Türkiye Şampiyonası’nda artistik jimnastikte yarışan Bike Spor’un özel ikizleri şampiyonaya damga vurarak, Türkiye şampiyonu olmayı başardılar.

Kayaktan sonra jimnastikte de üstün performans gösteren Bingül kardeşler, ayakta alkışlandı. Antrenörler Arif İlhan ve Sema Demirci yönetiminde İzmir’de süper bir yarış çıkartan Aliye Zeynep Bingül ve Muhsin Murat Bingül, otizm level 3 seviyesinde artistik jimnastikte yine Türkiye’nin bir numarası oldular.

Artistik jimnastikteki Performansı ile büyüleyen Erzurum Bike Spor’un ikizleri, Antrenörler Arif İlhan ve Sema Demirci’nin  de gurur kaynağı oymayı başardılar.

Zirvenin özel kardeşleri

İzmir’in Bornova ilçesinde 19- 21 Haziran  2018 tarihlerinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda kayaktan sonra jimnastikte de zirveyi kimseye kaptırmayan Aliye Zeynep Bingül ve Muhsin Murat Bingül’ü İzmir’deki şampiyonada babası Ünal Bingül ve annesi Nesrin Kaya Bingül de yalnız bırakmadı. Otizmli iki sporcunun başarısı ile gururlanan Bingül ailesi madalya töreninde büyük bir gurur yaşadı.

İkiz çocuklarının Türkiye şampiyonu olmasının gururunu yaşadıklarını belirterek,  Erzurum Bölge İdari Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, antrenörler Arif İlhan ve Sema Demirci’nin  bu başarılarda büyük rol oynadıklarını belirterek, kendilerini kutladı. Bingül, ilgi ve desteklerinden ötürü Bike Spor Kulüp Başkanı Mustafa Kocaman’a da teşekkür etti.