(Erzurum-GSİM)Erzurumlu otizmli sporcu Betül Okutucu, elde ettiği başarılı derece ile Dadaşların gönlünü fethetti.

Azmi ve başarısı ile her kesimden alkış alan Kristal Paten Spor Kulübü’nün minik sporcusu Betül Okutucu, Samsun’da düzenlenen 1919 Atatürk Kupası Amatörler Yarışması’nda artistik buz pateninde şampiyon olarak, göğsümüzü kabarttı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Berko İlaç’ın destekleri ile şampiyonaya katılan Betül Okutucu, kendisine olan güveni boşa çıkartmadı. Antrenör Mehmet Güneş yönetiminde yarışan Kristal Paten Spor Kulübü’nün minik sporcusu Betül Okutucu, kazandığı şampiyonluk madalyası ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret etti.

BETÜL BİZİM İÇİN ÖZEL ŞAMPİYON

Ailesi, antrenörü Mehmet Güneş ve Berko İlaç Bölge Müdürü Erdal Köger ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret eden Betül Okutucu, başarısını ve elde ettiği zaferi Taşkesenligil ile paylaştı. Minik sporcuyu kutlayarak ödüllendiren Taşkesenligil, “Betül bizim için çok özel bir şampiyon. Bu minik yaşında azmederek bu günlere geldi. Otizmli bir insanın hayata sımsıkı sarıldığını ve başarıyı yakaladığını bize gösterdi. Onun için Betül’ü ve onu bugünlere getiren

antrenörü Mehmet Güneş’i kutluyorum. Ailesine Betül’ü spora getirerek, destekledikleri için teşekkür ediyorum” dedi.