(Erzurum-GSİM)Erzurum Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliğinin organize ettiği  Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Cumhuriyetimizin  Kuruluşunun 95. yıldönümü kutlama etkinlikleri dahilinde Masa Tenisi Cumhuriyet Kupası Müsabakası Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı. 20’ye yakın hakemin görev aldığı müsabakalarda 150’inin  üzerinde sporcu mücadele etti. Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen masa tenisi müsabakalarında dereceye girerek madalya kazanmak  isteyen sporcular, kıyasıya yarıştı. Sporcuların yakınları ile aileleri ve spor severler kıran kırana geçen masa tenisi maçlarını ilgi ile takip etti.

 Masa Tenisi İl Temsilcisi  İlhami Yavilioğlu, GSİM Masa Tenisi Antrenörleri Mahmut Çağlayan ile  Vedat Küçükoğlu nezaretinde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi turnuvasında minik, yıldız ve genç sporcular ile yetişkinler dereceye girmek için yarıştı.

Yakutiye Spor Salonu’nda yapılan müsabakaların oldukça çekişmeli ve dostluk içinde geçtiğine işaret eden Masa Tenisi  Antrenörleri Mahmut Çağlayan ve Vedat Küçükoğlu,  “İki gün boyunca çok güzel maçlar izledik. Önce eleme maçları ardından çeyrek final, yarı final ve final maçları düzenledik. Sonunda da dereceye giren sporcularımıza ödüllerini verdik. Çok anlamlı bir turnuvayı başarı ile tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Bize bu turnuvada destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil’e Spor Şube Müdürümüz Güngör Şenses ile Yakutiye İlçe Müdürümüz Suat Yılmaz’a  teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Masa Tenisi  Erzurum İl Temsilcisi İlhami Yavilioğlu da, sporcuların müsabaka tecrübesi kazanması ve maç ritmini yakalamaları adına 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi karşılaşmalarının çok önemli bir fırsat olduğunu söyleyerek, birbirinden zevkli müsabakalar izlemenin sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Yavilioğlu, “İl Müdürümüz Fuat beyin destekleri ile masa tenisinde her geçen gün lisanslı sporcu sayısında büyük bir artış oluyor. Cumhuriyet Kupası müsabakalarına 150’inin üzerinde sporcunun katılması bizleri son derece mutlu etmiştir. Katılan tüm sporculara, antrenörlere ve beden eğitimi öğretmenlerimiz ile masa tenisine hizmet eden hakemlerimize teşekkür ediyorum” dedi.