Artistik Buz Pateni Milli Takımı’nın kampının son günlerinde Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Erzurum'da şov gösterisi düzenlendi.  Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Yenişehir’deki 2 Binlik Buz Pateni Salonu’nda organize edilen  kostümlü buz pateni dansı gösterilerine Milli takım sporcularının yanı sıra  Gençlikspor’un patencileri, Erzurum Altın Patenler Spor Kulübü patencileri ile Erzurumlu diğer sporcular katıldı. Buz üstünde gösteri yapan gençler izleyenleri kendilerine hayran bırakırken, nefes kesti.  50'ye yakın sporcunun gösterisini tribünleri dolduran Erzurumlular ayakta alkışladı. 
Vali Altıparmak da izledi
2 bin kişilik Buz Pateni Salonu’nda  düzenlenen etkinliğe Vali Ahmet Altıparmak, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, Buz Pateni Federasyon Başkanı Dilek Okuyucu,yönetim kurulu üyeleri,  Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan, ilçe müdürleri ve şube müdürleri ile eski milli sporculardan İlhan Mansız, kurum amirleri, vatandaşlar ve sporcular katıldı. Programda ilk olarak Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı buz pateni sporcuları gösteri sundu. Ardından Erzurum'da kamp yapan  Artistik Buz Pateni Milli Takımı sporcuları, birbirinden güzel şov ve hareketleriyle izleyicileri hayran bıraktı. Yaklaşık bir saat süren gösterinin ardından tribünleri dolduran izleyiciler sporcuları ayakta alkışladı.

İlhan Mansız ilgi odağı oldu
Türkiye Buz Pateni Federasyonu’nun davetlisi olarak Erzurum'a gelen eski milli futbolcu ve artistik buz patenine gönül veren İlhan Mansız ve “Buzda Dans” programındaki Partneri Olga Bestandigova büyük ilgi gördü. Televizyon şovuyla başladığı buz pateninde, olimpiyat elemesine kadar ilerlediğini vurgulayan Beşiktaş’ın unutulmaz golcüsü İlhan Mansız, gördüğü ilgi karşısında mutlu olurken, Türkiye’de buz pateninin sevilmesine katkıda bulunduğu için mutlu olduğunu söyledi.  "Olimpiyatlarda istediğimiz sonucu alamadık. Tabii ki çok kısa bir sürede yarışabilecek seviyeye geldik. Şu anda hedefimiz en azından bir Avrupa şampiyonasına katılabilmek. Erzurum'daki milli sporcuları gördüm. Hepsi çok iyi çalışıyor, inşallah iyi başarılara imza atarlar" diye konuştu. Gösteri sonunda buz pistine çıkan Erzurumlular, İlhan Mansız ve Milli Takım Sporcuları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, Erzurum’da buz pateni adına güzel bir gece yaşadıklarını belirterek, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.