Erzurum’un ev sahipliğinde yapılan Okullar arası Yıldızlar Basketbol Türkiye Yarı Finalleri nefes kesiyor.

(ERZURUM/GSİM)

Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği’nin düzenlediği  Okullar arası Yıldızlar Basketbol Yarı Finalleri başladı.

9-13 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan Okul sporları Yıldızlar Türkiye Yarı Finalleri Erzurum’da başladı. 6 kız ve 7 erkek takımının mücadele ettiği müsabakalar Erzurum Spor Salonu ve Atatürk Üniversitesi Spor salonunda oynanıyor. Turnuvaya kız takımı olarak Erzurum, Ankara1, Erzincan, Rize, Siirt ve Şırnak erkek takımı olarak ise İstanbul1, Trabzon, Ordu, Siirt, Erzincan, Ankara2 ve Bingöl katıldı. Turnuvada Erzurum’u temsil eden  Antrenörler Bahadır Mazlumoğlu, Halil İbrahim Karakaş, Gökmen Şaki ve Ebru Yurtoğlu Çağlayan yönetimindeki Sabancı Ortaokulu Türkiye Finallerine gitmek için  oldukça iddialı. 4 gün sürecek olan turnuva  yarın  oynanacak final maçlarıyla sona erecek, turnuva sonunda ise 2 kız ve 2 erkek takımı Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanacak.

Erzurum Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa, çekişmeli geçen maçlarda, “Tüm takımlara Basketbol İl Temsilciliği olarak başarılar diliyoruz” dedi.