Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Cirit Türkiye Çeyrek Final Müsabakalarının oynanacağı grup merkezlerini açıkladı. Erzurum’da Cuma, Cumartesi ve Pazar günü cirit heyecanı yaşanacak. Erzurum’un yanı sıra önümüzdeki haftada Balıkesir ve Uşak’ta çeyrek final maçları oynanacak. Türkiye Geleneksel Spor Dalları Erzurum İl Temsilcisi Cafer Çağatay, Erzurum’da 29-30 ve 31 Ağustos 2014 tarihlerinde yapılacak olan çeyrek final müsabakalarına Balıkesir, Manisa, Erzincan ve Kocaeli illerinin takımlarının katılacağını söyledi.
Akıncılar Uşak yolcusu
Çağatay, Erzurum kulüplerinden Akıncılar Atlıspor’un Çeyrek Final Türkiye elemelerinde Uşak’ta mücadele edeceğini belirterek, 5-6-7 Eylül 2014 tarihlerinde Uşak’ta yapılacak olan müsabakalara ayrıcı Bursa Ata Atlıspor, Denizli Yenigüney Atlıspor ve Kars Akçakale Atlıspor takımlarının katılacağını söyledi.  Cirit İl Temsilcisi Cafer Çağatay, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu’nun 5-6-7 Eylül tarihlerinde çeyrek final maçlarını oynatacağı grup merkezlerinden birinin de Balıkesir olacağını belirterek, bu ilde de Bayburt, Gediz, Uşak ve Sivas Önder Atlıspor Kulübü’nün mücadele edeceğini belirtti.
Erzurum GHSİM’nin Cirit Sahasında yarın start alacak olan müsabakaların fikstürü ise bugün yapılacak toplantının ardından belli olacak.