(Erzurum-GHSİM)
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, “Atletizmde her şeyi sil baştan” diyerek, minikler, yıldızlar ve gençlerde 448 kişiyi Turkcell’in destekleri ile kampa aldı. Başlatılan olimpik kampta çalışan atletler Polat Renaıssance Otel’de konaklıyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Tartan Atletizm Pisti’nde haftanın her günü çalışma yapan “ Atletizm Olimpik Adım” kampı 12 gün sürecek. Kampta 80  antrenörün yanı sıra 448 sporcu yer alıyor. 
HEDEF 2020
Turkcell’in destekleri ile Erzurum kampını başlatan Türkiye Atletizm Federasyonu “Hedef 2020” vizyonu ile yola çıktı. Federasyon Başkanı Fatih Çintimar, Türk atletizminin geleceği olarak gördüğü minik, yıldız ve genç atletleri bir araya toplayarak, onların 12 gün boyunca Erzurum’da kamp yapmasını sağladı. Adeta festival havasında geçen kampta sporcular atletizmin tüm branşlarında yoğun bir antrenmana tabi tutuldu. Atletizm çalışmalarının dışında çeşitli etkinliklere tabi tutulan sporculara Erzurum’un tarihi ve kültürel yerleri de gezdirilecek. Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Erzurum’da bir araya getirdikleri 448 atleti 2020’ye kadar takip edeceklerini ve kendilerini kanıtlayan sporcuların milli takım forması ile uluslar arası arenada ve olimpiyatlar ile şampiyonalarda yarıştırılacağını söyledi.
KAMPTA YÖNLENDİRME DE OLACAK
Erzurum’da start alan Turkcell Hedef 2020  Olimpik Adım Atletizim Kampının müdürlüğünü Güven Gülüm ile İkram Sönmez yapıyor. Ayrıca Türkiye Atletizm Federasyonu Teknik Üyeleri Hanifi Aslantürk,Filiz May, Işık Bayraktar, Aydın Çetin, Nimet Özdemir’de kampta bulunuyor ve sporcuları yakından takip ediyorlar. Atletizm Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Hanifi Aslantürk, “Kampta bulunan atletleri takip ediyoruz, yeteneklerine göre branşlara yönlendiriyoruz.  Sporcu yetenekli olduğu branşta başarılı olmak için çalışmalar yapacak. Şu anda kampımız son derece verimli geçiyor” diye konuştu.