Kayak pistlerinden sonra yüreklerde de şampiyon oldular

 

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) kayakçıları, ‘Çocuk gülerse dünya güler’ sloganıyla Çat’ın Köseler Köyü’nde minik öğrencilere mont ve ayakkabı hediye etti. Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar da, minik yürekleri oyuncakla sevindirdi.

(Erzurum-GSİM)

Milli kayakçılar, Çatlı çocuklar için seferber oldu. Erzurum TOHM’da spor hayatlarına devam eden alp disiplini kayakçıları ile biathloncular Köseler köyüne giderek kendi imkanlarıyla biriktirdikleri mont ve ayakkabıları çatlı çocuklara hediye ettiler.

Türkiye Olimpiyat Merkezi Erzurum TOHM’da kalan Alp disiplini kayakçıları Sıla Kara, Bünyamin Çelik, Yusuf Koç, Mahmut Kazanç, Ceren Reyhan Yıldırım, Berkin Usta, Murat Dilik, Biathloncular Harun Şenarslan, Zeynep Elif Durlanık, antrenörler Serhat Aktaş, Demet Karslı ve sporcu velilerinden Macit Yıldırım ile birlikte Çat’ın Köseler Köyü’ne giderek minik yürekleri sevindirdiler. Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar da, Köseler Köyü’nün minik afacanlarına oyuncak dağıttı.

Minik yüreklerin mutluluğu

“Çocuk Gülerse Dünya Güler” sloganıyla harekete geçen TOHM Kayakçılarının antrenörlerle birlikte Çatlı çocuklar için seferber olması vatandaşların takdirini kazandı.

Antrenörler Serhat Aktaş  ve Demet Karslı,  “Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Ailesi tarafından temin edilen Kışlık elbise ve Oyuncakları Çat Belediye Başkanımız Melik Yaşar‘ın katılımıyla Köseler köyünde ikamet eden küçük dostlarımızla buluşturduk. Çocukların mutluluğu bizleri çok  sevindirdi” dedi.

İsviçre’den biri destek geldi

TOHM Kayak Antrenörü Serhat Aktaş, Milli kalakçıların projesine bir çok kesimden destek geldiğini ifade ederek, “İnanın projemiz çok ses getirdi. Kayakçılarımızın İsviçre’den arkadaşları da maddi katkıda bulundu” diye konuştu.

Sıla Kara: Çocuklar güldü biz de güldük

Erzurum Kayak Kulübü Sporcusu olan TOHM Kayakçısı Sıla Kara da TOHM’un milli kayakçıları olarak oldukça gurur dolu bir gün yaşadıklarını belirterek, kendisi ile birlikte minik çocuklar için biriktirilen ayakkabı ve montlarda katkıları olan arkadaşlarına teşekkür etti.

Fair Play ödüllü Milli kayakçı, “Çat Köseler Köyü’nde çocukların yüzünü gülerken görünce bizde güldük. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Minik çocuklar montları ve ayakkabılara iyi günlerde giyinsinler” dedi.

Oyuncaklar Yaşar’dan

Milli kayakçıları anlamlı yardım projesinde yalnız bırakmayan isimlerden biri olan Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar da,oyuncak dağıtarak minik yürekleri sevindirdi.

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar,  “Köseler Mahallemizde yaşayan küçük dostlarımızla buluşarak onları sevindirdik. Çat Belediyesi olarak yaşlımızdan gencimize tüm vatandaşlarımızın gönüllerinde hoş bir seda bırakmak için her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birlik,beraberlik ve yardımlaşma bilincimiz artarak devam edecektir. Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ailesine canı gönülden teşekkür eder şükranlarımızı sunarız” şeklinde konuştu.

Çatlı minikler de, TOHM Müdürü Murat Tanas, kayak antrenörleri ve milli sporculara kendileri için yaptıkları jestten ötürü teşekkür ettiler.