(Erzurum-GHSİM)

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fetih Yeşilyurt ile beraberindeki ilk yönetimi üyeleri Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Fuat Taşkesenligil’i makamında ziyaret etti. Oldukça neşeli bir ortamda geçen nezaket ziyaretinde AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, çiçeçiği burnunda il müdürüne başarı dileğinde bulundu.

 Taşkesenligil’in Erzurum GHSİM Müdürü olarak olarak başarılı olacağına ve Erzurum’un sporu ile gençliğine önemli katkılar sunacağına inandığını belirten Yeşilyurt, “Fuat bey, Erzurumlu bir hemşehrimiz olarak başarılı hizmetlere imza atacak, bir bürokrat olacaktır. Bizde AK Parti İl Yönetimi olarak kendisine nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde kendisine başarılar diledik” dedi.

 Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile il yönetiminin ziyaretinden dulduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Erzurum GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, amaçlarının Erzurum’un sporuna ve gençliğine mesai harcamak ve Erzurum’un tüm spor branşlarında marka bir şehir olmasını sağlamak olduğunu belirten Taşkesenligil, tüm mesai arkadaşları ve birimleri ile Erzurumluların hizmetinde olduklarını söyledi. Taşkesenligil, “Bizi bu göreve layık kılanları mahcup etmeyeceğiz. Başarılı sporcular ve ahlaklı gençler yetiştirmeye gayret sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.