Erzurum Gençlik  ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Kastamonu’da yapılan Milli Takım Seçmelerinde şampiyon olan Muhammed  Enes Kanar’ı kutladı. Palandöken Belediyespor’un Milli boksörü  Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

 

(Erzurum-GSİM)

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan Palandöken Belediyesporlu Muhammed Enes Kanar’ı tebrik etti.

Geçtiğimiz hafta sonu Kastamonu Ilgaz da bulunan Türkiye Boks Federasyonu Milli Takım Kamp Eğitim Merkezi’nde  yapılan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası Seçmelerinde,  Palandöken Belediyespor’lu Muhammed Enes Kanar, 60 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.

Ringte üstün bir başarı sergileyen Antrenörler Gürkan Sönmez ve Erol Çavuşoğlu’nun öğrencisi Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

BAŞARISINI TAŞKESENLİGİL İLE PAYLAŞTI

Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’te yapılacak  olan Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi Temsil edecek olan Milli boksör, Antrenör Erol Cavusoglu ve Boks Milli Takım Baş Antrenörlerimizden ve aynı zamanda Dünya Gençlik  ve Konfederasyonu İl Başkanı Gürkan Sönmez ile birlikte Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret etti. Genç boksör başarısını Taşkesenligil ile paylaştı.

Şampiyon boksör, hocalarını Gürkan Sönmez ve Erol Çavuşoğlu’na teşekkür ederek, bugünlere gelmesinde kendilerinin çok önemli rol oynadığını söyledi.

Milli sporcu, “Palandöken Belediye Başkanımız Muhammed Sunar  ile Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil’e desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Milli sporcu Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret etti. Taşkesenligil, milli boksörü Türkiye Şampiyonluğu için tebrik ederek, Avrupa Şampiyonası öncesinde kendisine başarılar diledi.