(Erzurum-GHSİM)

Erzurum Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 10 Kasım Büyük Atatürk Koşusu Erzurum Seçmeleri yapıldı. GHSİM Kros Parkurunda Minikler,Yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan yarışlar nefesleri kesti.  


Yarışlara 200 dolayında öğrenci katıldı. Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık ve İl Hakem Kurulu Başkanı Tuncer Kurt yönetiminde yapılan yarışlarda çok sayıda  hakem görev yaptı.  Bin 200 metre minik kızlar, bin 500 metre minik erkekler,  ikibin metre yıldız kızlar,  üçbin metre yıldız erkekler, üçbin metre genç kızlar ve beşbin metre genç erkekler yarışları büyük ilgi gördü.

Yarışlar 10 Kasım Büyük Atatürk Koşusu’nda sporcu seçme niteliğinin yanı sıra teşvik amaçlı olunca ilk altıya giren sporculara madalya verildi.


MADALYAYA BOĞULDULAR


Minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan yarışlar sonrasında hemen madalya töreni düzenlendi. Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık  ve diğer yetkiler tarafından ilk altıya giren  sporculara madalyaları verildi.

Sporcuların ve davetlilerin alkışları eşliğinde madalyalarını alan atletler büyük bir sevinç yaşadı.  Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık, böylesi önemli ve anlamlı bir yarışma düzenlemiş olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, yarışlara katılan tüm sporcuları, yöneticileri ve antrenörleri kutladı.