(Erzurum-GHSİM)


Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli ile Bölge Adliye Mahkemeleri İdari İşler Müdürü Gencay Edeş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Başsavcı Çiçekli, Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil’e yeni görevinden dolayı “Hayırlı olsun” dileklerini iletti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Taşkesenligil, kurumun faaliyetleri hakkında Başsavcı Çiçekli’yi bilgilendirdi.

Taşkesenligil, “500’e yakın personelimizle Erzurum’da spora ve gençliğe hizmet veren bir kuruluşuz. Daha önce 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’na ev sahipliği yapan bir şehir olarak adımızı dünyaya duyurmuştuk. Şimdi de 2019 EYOF’a odaklandık. Her yönümüzle bu oyunlara da hazır olacağız ve oyunların ilimizde başarıyla yapılması için şimdider mesai harcayacağız” dedi. Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Erzurum’un Avrupa Gençlik Kış Oyunları Festivali’ni almasından büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, Erzurum’un bu organizasyonu da başarı ile yapacağına inandığını söyledi.

  Gençliğe en iyi şekilde hizmet etmenin tüm kurumların görevi olduğunu vurgulayan Çiçekli,  Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’nde Erzurum’un gençliğine ve spora büyük katkı sağlayacak bir bürokrat olacağına inandığını ifade etti. Başsavcı Çiçekli’nin samimi düşüncelerinden dolayı kendisine teşekkür eden Taşkesenligil,  “Daha önce Atatürk Üniversitesi ve İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde çeşitli görevlerde bulundum. Sendika başkanlığı yaptım. Erzurum GHSİM’de Spor Şube Müdürü olarak görev yapıyordum. Gençlik ve Spor Bakanlığımız beni İl Müdürlüğü görevine layık gördü. Amacım bu görevi en iyi şekilde yerine getirerek, bana güvenenleri mahcup etmemek, spora ve gençliğe en iyi şekilde hizmet edeceğim” diye konuştu. Ziyarette Başsavcı Çiçekli, Taşkesenligil’e bir şilt takdim etti.