Antrenör İkram Çintimar yönetimindeki Narmanspor Genç Erkek Buz Hokeyi takımı, namağlup şampiyonluğa koşuyor. Kırmızı Periler Diyarının buz adamları, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun izlediği maçlarda Ankara ekiplerini de mağlup etti.

(ERZURUM-GSİM)

Erzurum’da Buz Hokeyi’nin tek temsilcisi olarak kalan ve Dadaşların gururu olan Narmanspor, her kulvarda Erzurum’u en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.

En büyük destekçisi Narman Belediye Başkanı Burhanettiin Eser, İlçenin ileri gelen işadamları ile Hüseyin Yavuz yönetimindeki kulüp yönetiminin destekleri ile ayakta kalan Kırmızı Periler Diyarının genç erkekler kategorisindeki ekibi Narmanspor, namağlup Türkiye şampiyonluğuna koşuyor.

Yeşil-beyazlı buz hokeyciler, hafta sonunda Başkent seferinden çifte galibiyetle evine döndü.

Bakan Kasapoğlu izledi Narman coştu

Antrenör İkram Çintimar ve yönetici Yusuf Özen tarafından buz pistine çıkarılan Narmanspor Genç Erkek Buz Hokeyi Takımı, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Narman Belediye Başkanı Burhanettin Eser’in de izlediği maçlarda önce Ankara Gümüş Patenler Spor Kulübü’nü 5-3 mağlup etti.

Erzurum temsilcisi Narmanspor, ikinci maçında ise Ankara Yükseliş karşısında buz pistinde gol şov yaptı. Maçtan 14-2 gibi farklı bir skorla galip gelen Narmanspor namağlup yoluna devam etti.

Bu sezon 11 takımlı gençler liginde oynadığı sekiz maçın tümünü kazanan Narmanspor, yenilgisiz liderliğini devam ettiriyor.

Bakan Kasapoğlu’ndan destek

Narman Belediye Başkanı Burhanettin Eser ile birlikte  Yeşil-beyazlı kulübün maçını izleyen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Narmanspor hakkında Belediye Başkanı Eser’den bilgi aldı.

Bakan Kasapoğlu, Erzurum’un buz sporlarındaki en önemli temsilcisi Narmanspor’u kutlayarak destek sözü verdi.

Bu arada Antrenör İkram Çintimar yönetiminde namağlup şampiyonluğa koşan Narmanspor Genç Erkek Buz Hokeyi Takımı, Cumartesi günü evinde İstanbul BŞB ile Erzurum 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlıların hedefi o maçı da kayıpsız geçmek.