(Erzurum-GHSİM)

Türkiye Boks Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız Erkekler Boks Milli Takımı Aday Kampı Erzurum’da başladı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses’inde yakından ilgilendiği ve konakladığı Dedeman Ski Lodge Otel’de ziyaret ettiği Boks Milli Takımı salon çalışmaları TOHM boks salonu ve Palandöken Spor Salonu’nda yürütürken, dünkü çalışmasını Atatürk Üniversitesi BESYO futbol sahasında yaptı. Yıldız Erkekler Boks Milli Takımı Antrenörü Gürkan Sönmez ile diğer antrenörler Vedat Demirkol, Muhsin Köylü, Adnan Demir ve Erol Bat yönetiminde yapılan çalışmalarda 34 boksör yer alıyor. Erzurum’dan da beş boksörün yer aldığı Milli Takım 1. Etap Kampında sporcular sıkletlerinde milli takıma seçilip, Avrupa şampiyonasına katılmanın mücadelesini veriyor.

AVRUPA ŞAMPİYONASI UKRAYNA’DA

Dün futbol sahasında kros ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapan Yıldız Erkekler Boks Milli Takımı’nda sporcuların hırslı ve istekli oldukları görüldü. Yıldız Erkekler Boks Milli Takımının Erzurumlu antrenörü Gürkan Sönmez, 14-24 Mayıs 2015 tarihlerinde Ukrayna’da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası ilk etap kampının Erzurum’da gerçekleştiğinin altını çizerek, bundan sonra ikili müsabakalara katılmak üzere yabancı bir ülkeye gideceklerini, bu ülkeye de Boks Federasyonu’nun karar vereceğini söyledi. Sönmez, “Şu anda Erzurum kampımız son derece güzel geçiyor. Bu kamplar sonucunda 13 sıklette ülkemizi temsil edecek olan boksörleri seçeceğiz. Kampta bize destek veren Boks Federasyonu Başkanımız Eyüp Gözgeç ile yönetim kurulun ve Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil’e teşekkür ediyoruz” dedi.