Erzurumlu okçular Antalya’da yapılan Ulusal Egemenlik Kupası’nın sahibi oldu. Erzurum ekibi makaralı yayda şampiyonluk kürsüsüne çıktı.

GHSİM/ERZURUM

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Ulusal Egemenlik Okçuluk Kupası Turnuvası sona erdi. Antalya 100. Yıl Okçuluk Sahası’nda yapılan ve üç gün süren turnuvaya 400 sporcu katıldı. Antrenör Hasan Basri Hancı yönetiminde turnuvaya katılan ve Erol Sulumer, Doğan Hancı ile Ömer Cihat Özkan’dan oluşan takım makaralı yayda tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Antalya’da hedefi tam 12’den vuran Erzurumlu okçular şampiyonluk kürsüsüne çıkmayı başardı. Nefesleri kesen okçuluk kupasından zaferle çıkan Erzurumlu okçular büyük bir sevinç yaşadı.

Hancı: Zafer bizim oldu

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Ulusal Egemenlik Kupası’nda şampiyon olduklarını belirten Erzurum GHSİM okçuluk antrenörü Hasan Basri Hancı, sporcularının büyük bir zafere imza attığını söyledi. Hancı, “Bu başarıları elde etmemizde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil’in verdiği destekler önemli rol oynamıştır. İl Müdürümüzün destekleri sonucu bu büyük başarılara imza atıyoruz, kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Erol Sulumer, Doğan Hancı ve Ömer Cihat Özkan da, Ulusal Egemenlik Kupası’nın sahibi oldukları için mutlu olduklarını ifade etti.