Türkiye Atletizm Federasyonu ile Cheetos işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı Bölge Finalleri Erzurum’da yapıldı.  Erzurum GHSİM’nin ev sahipliği yaptığı yarışlar eğlenceli ve coşkulu geçti.

GHSİM/ERZURUM

Erzurum’da dün en eğlenceli spor organizasyonu gerçekleşti. Türkiye Atletizm Federasyonu ile Cheetos işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı Bölge Finalleri Erzurum’da yapılırken, büyük bir ilgi gördü. Nefesleri kesen yarışlar Kazım Karabekir Stadı’nın yanındaki Tartan Atletizm Pisti’nde gerçekleşti. Öğrenciler eğlenceli bir yarışmaya tabi tutulurken, unutulmaz anlar yaşadı.

Saygılı ve Cheetos maskotu coşturdu

İlk öğrenitm çağırodaki çocçukların sporla tanışmasını ve ülkemizi Uluslararası düzeyde temsil edecek sporcuların yetişmesini amaçlayan Türkiye’nin en kapsamlı spor organizasyonu “Cheetos Türkiye’nin en hızlısı Erzurum finalinde yarışan çocuklar yarışmadan önce ünlü triatlon milli sporcusu Bahar Saygılı’nın ısınma harektekleri ile yarışmaya hazırlandılar. Türkiye’nin en hızlısı Erzurum bölge finaline Erzurum ve çevre illerden ilköğretim çağındaki çocuklar katıldı. Minik sporcular Cheetos Maskotuna da büyük ilgi gösterirken, organizasyonun maskotu Cheetos, öğrencileri coşturdu.

Geleceğin şampiyonları keşfedilecek

Kazım Karabekir Stadı’nın yanındaki Atletizm Tartan Pisti’nde büyük bir heyecana sahne olan yarışlar sonucunda kızlarda ve erkeklerde 2005,  2004, 2003, 2002, 2001 doğumlu sporcular arasında birinci olanlar İstanbul’da yapılacak finallere katılmaya hak kazandı. Türkiye çapında düzenlenen bölge finallerinde elemeleri geçen Bin 200 sporcunun katılımı ile 11 Haziran’da İstanbul’da gerçekleşecek, büyük Türkiye finalinde ise kendi yaş kategorilerinde birinci gelecek olan çocuklar ‘Türkiye’nin en hızlısı’ ünvanını kazanarak, spor hayatlarına önemli etkileri olacak ödüllerden yararlanacak.

Dün oldukça eğlenceli geçen yarışlarda Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses de, sporcuları ve organizasyon yetkililerini yalnız bırakmadı. Başarılı olan sporcuları kutlayarak başarı dileğinde bulunan Taşkesenligil, dereceye giren sporculara madalyalarını ve hediyelerini takdim etti.