Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Yakutiye Spor Salon’unda gerçekleştirdiği Yaz Spor Okulları resmi açılış töreni büyük beğeni topladı. İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Muhteşem açılışta emeği geçen herkesi kutluyorum. Salonun tıklım tıklım dolması bizim için bir övünç kaynağıdır” dedi.

(Erzurum-GHSİM)

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde Yaz Spor Okulları’nın açılış törenlerinin coşkulu geçmesinin mutluluğu yaşanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından yer yıl geleneksel olarak 29 Haziran’da 81 ilde başlatılan Yaz Spor Okulları Erzurum’da da düzenlenen açılış töreni ile start aldı. Yakutiye Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları resmi açılış törenlerinin coşkulu bir şekilde yapılması ve salonun tıklım tıklım dolması spor kamuoyundan büyük bir övgü aldı.

Bu tablo, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü oldukça mutlu etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Yaz spor okullarımızın açılışı muhteşem bir ortamda başladı. Açılışımız coşkulu ve heyecanlı geçti. Yüzlerce öğrencinin katılması ve aileler ile sporseverlerin tribünleri doldurması bizleri mutlu etmiştir” dedi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen ile Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, ETÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Levent Çakmur ile Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürü Ahmet Dal’ın da katılımı ile gerçekleşen açılışta GHSİM şube müdürleri Bülent Tilkidöğen, Güngör Şenses, Yaşar Elen ile Palandöken ilçe müdürü Köksal Kaçmaz da hazır bulunmuştu. GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, coşkulu ve görkemli bir açılış yaptıklarını belirterek, “Çok güzel bir açılış yaptık. Spor Şube Müdürümüz Güngör Şenses’i, spor servisi çalışanlarımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

BİNLERCE ÖĞRENCİ SPOR YAPIYOR

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 29 Haziran’da gerçekleşen resmi açılış töreni ile binlerce öğrenciye spor yapma imkanı vermesinin ardından çalışmalar hız kazandı. 27 spor branşında Erzurum ve 20 ilçesinde yaz spor okulları kursları başladı. Binlerce öğrenci 100 antrenör nezaretinde tercih ettikleri spor branşlarında kurs görecekler. Sporcular hem spor kursu görecekler hem de eğlenecekler.