Erzurumlu beş sporcu ve antrenör Selçuk Baysal, Minikler Güreş Milli Takım Kampına davet edildi. GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Minderde gurur veren gelişmelerin sevincini yaşıyoruz” dedi.

(Erzurum-GHSİM)

Erzurum’da gün geçmiyor ki, bir güreşçi Milli takım kamplarına davet edilmesin. Her geçen gün başka bir güreşçi Milli takıma seçiliyor. Şimdi de beş güreşçi Minikler Milli Takım Kampına çağrıldı. Yalova’da start alacak olan kampa Erzurum Sporcu Eğitim Merkezi’nden Antrenör Selçuk Baysal ile güreşçilerden Süleyman Dur, Faruk Kırtepe,Burak Sinin, Oğuzhan Özdemir ve M. Emin Yağar davet edildi.

Beş sporcu ve antrenör Selçuk Baysal’a başarı dileğinde bulunan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, beş sporcunun da milli takımda kalıcı olacağına inandığını söyledi. Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile antrenörler Nedim Çelik ve Umman Erzincanlı’nın da hazır bulunduğu ziyarette sporculara hediye veren Taşkesenligil, “Minderde Erzurum olarak gerçekten gurur veren gelişmelere imza atıyoruz. Büyüklerde Avrupa’da tarih yazan güreşçilerimiz Yakup Gör, Murat Ertürk ve Ahmet Ertürk’ün yanı sıra şimdi de miniklerde beş sporcumuzun hemde sporcu eğitim merkezinde yer alan öğrencilerimizin milli takıma davet edilmesinin gururunu yaşıyoruz. Antrenörlerimizi kutluyorum. Sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.