Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Iğdır Valisi Davut Haner, Erzurum’da tüm hızıyla devam eden UEFA güncelleme kurslarını ziyaret etti. Bu ziyaret kursa katılan eğitimci ve kursiyerleri mutlu etti.

GHSİM/ERZURUM

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Erzurum’da düzenlenen UEFA güncelleme kursları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Okçuluk Salonu’nun  açılışının ardından spor tesislerini ve sahaları gezen Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Iğdır Valisi Davut Haner ve diğer Protokol üyeleri Erzurum’da GHSİM’nin yeni çim sahalarında yapılan UEFA A ve UEFA B Antrenör Kurslarını ziyaret etti.

 Ziyarete Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş ile GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenilgil ile diğer yetkililer katıldı. UEFA A Antrenör Kursu’na TFF Kurs Eğiticisi Atilla Yücel ile Tuna Güneysu nezaret ederken, UEFA B Antrenör Kursu da Aykut Canik ve Nur Mustafa Gülen nezaretinde gerçekleşiyor. TFF Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ile Alpaslan Topçu’nun da hazır bulunduğu kursta, eğitimciler ile sohbet eden Vali Altıparmak, TFF’nin UEFA güncelleme ve Pro güncelleme kurslarını Erzurum’da yapmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kurs hocaları, Erzurum’da olmaktan büyük bir keyif aldıklarının altını çizerken, Erzurum’daki yetkililere de teşekkür ettiler.