Erzurumlu milli taekwondocu Selim Can Dağıstanlı Letonya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye adına tatamiye çıkarak, madalya arayacak.

(Erzurum-GHSİM)

Erzurumlu milli takekwondocu Selim Can Dağıstanlı’ya Avrupa yolu gözüktü. Milli sporcu 21-23 Ekim 2015 tarihlerinde Letonya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

 Ağustos ayında Trabzon’da yapılan Gençler Türkiye Şampiyonası’nda tatamiye çıkan Antrenör Arif Budak’ın öğrencisi Türkiye şampiyonu olarak Milli takıma seçilmişti. Ardından Almanya’da yapılan Uluslararası müsabakalarda milli takımın en gözde sporcularından biri olmayı başardı.

Milli taekwondocu 21-23 Ekim 2015 tarihlerinde Letonya’da yapılacak olan Gençler Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda tatamiye çıkarak Türkiye’yi temsil edecek. Antrenör Arif Budak, sporcusu Selim Can Dağıstanlı’nın çok yetenekli bir taekwondocu olduğunu belirterek, kendisinden Avrupa şampiyonluğu beklediğini söyledi. Budak, “Sporumuzun Avrupa’dan Altın madalya ile Türkiye’ye döneceğine inanıyorum” diye konuştu.