Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası’nda ülkemize şampiyonluk ve madalya kazandıran Erzurum Yolsporlu boksörler ödüllendirildi.

(Erzurum-GHSİM)

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Yolspor’un başarılı boksörlerine hediye verdi. 20-24 Ekim 2015 tarihlerinde İstanbul’da yapılan 30. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası’nda ülkemize 81 kiloda altın madalya kazandıran Furkan Medetoğlu, 75 kiloda ikinci olarak gümüş madalya alan Yunus Emre Batman ile üçüncü olan Adem Uzun, Antrenör Cahit Himoğlu ve Boks İl Temsilcisi Kemalettin Yentimur ile birlikte Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses’i ziyaret etti.

Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası’nda Milli takımın üçte ikisini teşkil eden Erzurum Yolsporlu boksörler elde ettikleri dereceler ile Türk boksunun ve Erzurumlu sporseverler ile Yolspor camiasının gurur kaynağı oldu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Yolspor’un şampiyon boksörlerini tebrik ederek başarıları kutladı ve kendilerine hediyeler verdi. Sporcuların elde ettiği derecelerin Erzurum’un sporu adına gurur verici bir gelişme olduğuna işaret eden Taşkesenligil, “Sporda elde ettiğiniz başarılar bizim için gurur vesilesidir. Benim sizlerden isteğim başarılı sporculuğunuzun yanında derslerinizin iyi olması ve alttan gelen gençliğe ahlaki yönden de örnek teşkil etmenizdir. Bu anlamda size ve sizlerin antrenörlüğünü yapan Cahit Himoğlu Hocamıza güveniyoruz” dedi. Erzurum Boks İl Temsilcisi Kemalettin Yentimur da, Yolspor’un eskiden beri Milli takıma sporcu verme geleneğini sürdüğünü belirterek, Karayolları camiasına bu desteklerinden dolayı teşekkür etti. Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses’te büyük başarıya imza atan Yolsporlu boksörleri kutlayarak, boksörlerin başarısında Yolspor Boks Takımı Baş Antrenörü Cahit Himoğlu’nun önemli rol oynadığını söyledi.