Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa organize ettiği 10 Kasım Atatürk Kupası Halter Yarışması tamamlandı.

(Erzurum-GHSİM)

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 10 Kasım Atatürk Kupası Halter Müsabakaları hafta sonunda Kazım Karabekir Spor Salonu bünyesinde bulunan halter salonunda yapıldı. Erkeklerde ve bayanlarda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün yetiştirme yurtlarında eğitim gören sporcuların iştirak ettiği yarışma, Halter İl Temsilcisi ve Antrenör Hüseyin Çelik nezaretinde gerçekleşti. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in de izlediği müsabakalarda bayan ve erkek sporcular dereceye girmek için yoğun bir uğraş verdi. Halter İl Temsilcisi Hüseyin Çelik, GHSİM ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün desteği ile yaptıkları Atatürk Kupası’nda 10 erkek, 5’te bayan sporcu seçtiklerini belirterek, seçilen 15 haltercinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Ankara’da düzenleyeceği yarışmalarda Erzurum’u temsil edeceklerini söyledi. Çelik, “Bu müsabakaları yapmamızda büyük katkısı olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları’na teşekkür ediyoruz. Burada göz dolduran ve dereceye giren sporcularımız Ankara’da ilimizi temsil edecekler” dedi.

Sporculara madalya ve kupalarını takdim eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, öğrencilerin özellikle eğitimlerini aksatmadan spor yapmalarını isterken, “Sizin gibi değerli gençlerin sporu özellikle de güç ve kuvvet gerektiren halteri yapmanız bizleri sevindiriyor. İnanıyorum ki, ilerisinde çok başarılı birer milli sporcu olacaksınız” dedi.