Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Taşkesenligil, Öğretmenlerin milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olduğunu söyledi.

(Erzurum-GHSİM)

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilgili yayınladığı kutlama mesajında büyük bir sorumluluk üstlenen ve eğitimin en önemli parçası olan öğretmenlerin milli birlik ve beraberliğimizin de birer teminatı olduklarını söyledi.

Taşkesenligil, bilgili becerikli, ahlak ve kültürüne bağlı nesillerin yetiştirilmesinde ve örf ananeleri bağlı kalınmasında öğretmenlerin üstlendiği rolün ve misyonun takdire şayan olduğunu ifade etti. Erzurum GHSİM Müdürü Taşkesenligil, “Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerin üstün çalışmalarına bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir. Çocuklarımızı ham bir madde olarak ele alan öğretmenler, üzerimizde titiz, dikkatli ve sabırlı çalışmalar yaparak, onları şekillendirir. Ağır ve büyük bir sorumluluk olmakla birlikte eşsiz bir gurur vesilesi olan bu onurlu mesleğin tüm mensuplarına güvenimizin sonsuz olduğunu önemle vurgular, bu sorumluluklarını eksiksiz olarak yerine getireceğine inancımı her zaman korumaktayım. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik eder, hayatta olmayan öğretmenlere de Allah’tan rahmet dilerim” dedi.