Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu yöneticiler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret ederek, kurumun şampiyonlukta kendilerine verdiği desteğin yadsınamaz bir gerçek olduğunu söyledi.

(Erzurum-GHSİM)

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un ligin bitimine bir hafta kaya Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Şampiyon olmasının yankıları sürüyor. Dadaşlarda Cumartesi günü oynanacak olan Turgutlu müsabakasının hazırlıkları sürerken, yönetiminde şampiyonluğun ardından ziyaretleri devam ediyor. Mavi-beyazlı yöneticiler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret ederek, şampiyonlukta kendilerine verdiği destek için teşekkür etti. Kulüp Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Bülent Taşkesenligil, Genel Kaptan Murat Aslan ile Kulüp Müdürü Kadir Köseoğlu, ziyarette hazır bulundu. Mavi-beyazlı yöneticiler, “Sezon boyunca tesislerinin kapılarını bize açan, stadyumun alttan ısıtma sistemini hazır tutarak, maçlara yeşil bir zeminde çıkmamızı sağlayan il müdürümüze teşekkür ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğümüz ve GHSİM’nin sezon boyunca tesis konusunda bize sağladığı imkanlar ve destekler kesinlikle yadsınamaz bir gerçektir. Başta Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve il müdürümüz Fuat Taşkesenligil’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ZİYARETTEN MEMNUNİYET DUYDUK

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, kurumu adına BB Erzurumspor Yönetiminin kendilerini ziyaret etmesinden büyük bir memnunluk duyduğunu ifade etti. Taşkesenligil, “Kurum olarak ilimizin takımı BB Erzurumspor’un 2. Lig’e çıkmasının gururunu bizde yaşıyoruz. İnşallah, bu yönetim ve teknik heyet 2. Ligde de şampiyonluk sevincini bizlere tattırır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman kulübümüzün destekçisi olduk, yönetimin işlerini kolaylaştırma adına üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yaptık. Özellikle kış boyunca, alttan ısıtma sistemi için il müdürlüğümüzün maddi kaynaklarını seferber ederek, sezon boyunca saha zeminini hazır tuttuk” diye konuştu.