Erzurumlu karateciler açık alanda antrenman yaptı. Darbe girişimini kınayan ve  Türk Bayrakları ile gösteri yapan sporcular, “ Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Uluslararası Palandöken Şampiyonası’na hazırız” mesajını verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Her şeyimizle 2 Binlik Buz Pateni Salonu’nda dev turnuvaya ev sahipliği yapacağız” dedi.

Erzurum’da Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonası için nefesler tutulurken, dev organizasyon için geri sayım başladı. Bu yıl 13’ünücüsü yapılacak olan Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonası 4-7 Ağustos tarihlerinde Yenişehir’deki 2 Binlik Buz Pateni Salonu’nda gerçekleşecek. Büyük organizasyon için Erzurum GHSİM hazırlıklarını sürdürürken, sporcular da açık alanda antrenman yaptı.

DEMOKRASİYE BAYRAKLI DESTEK

Erzurumlu karateciler, dev organizasyon için Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi ve antrenörler Emre Karataş, Muhammet Çelebi, Bahadır Sayıncı ve Özkan Kırıveroğlu yönetiminde hazırlanıyor. Erzurum Çelebispor, Gençlik Spor, Palandöken ve Halk Eğitim Merkezleri’nde faaliyetlerini sürdüren karateciler, açık alanda antrenman yaparken,  Türk Bayrakları ile demokrasiye destek verip, darbe girişimini kınadılar.

TAŞKESENLİGİL: DEV ORGANİZASYONA HAZIRIZ

Türkiye Karate Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Erzurum’da bu yıl 13’üncüsü yapılacak olan Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonası için Erzurum GHSİM’de de hazırlıklar sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği dev turnuvanın tarihlerinde bir değişiklik olmadığını kaydeden  Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Gerek Büyükşehir Belediyemiz, gerek il temsilciliğimiz gerekse biz dev organizasyona hazırız. 4-7 Ağustos 2016 tarihlerinde yapılacak olan şampiyonaya 41 ülkeden 2500 sporcu ve çok sayıda da idareci ve antrenör katılacak. Şimdiden tüm Erzurum halkını 2 Binlik Buz Pateni salonuna davet ediyorum” dedi.