Erzurum GHSİM tarafından düzenlenen 23 Temmuz Kongre Kupası Okçuluk müsabakaları nefes kesti. Oklar, aynı zamanda Milli İrade’ye destek için hedefi 12’den vurdu.

GHSİM/ERZURUM

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün demokrasi nöbeti sürerken, sportif faaliyetleri de tam gaz devam ediyor. Erzurum GHSİM ile Okçuluk İl Temsilciği tarafından düzenlenen 23 Temmuz Kongre Kupası Okçuluk müsabakaları yapıldı. 40’a yakın okçu Kazım Karabekir Stadı’nda oklarıyla hedefi demokrasi zaferi için 12’den vurdu. Aynı zamanda Milli takım sporcusu ve antrenörü olan GHSİM Okçuluk antrenörü Hasan Basri Hancı yönetimindeki okçuluk müsabakaları kıran kırana yarışlara sahne olurken, okçular hedefi 12’den vurdu. 23 Temmuz Kongre Kupası Okçuluk Müsabakalarında sporcular ilk üçte yer almak için kıyasıya birbirleri ile yarıştı.

Dereceye girenlere madalya

Kazım Karabekir Stadı’nda Antrenör Hasan Basri Hancı idaresinde yapılan 23 Temmuz Kongre Kupası Okçuluk Müsabakalarında dereceye giren sporcular da belli oldu. Nefesleri kesen yarışlarda  Makaralı Yayda Ömer Cihat Özkan birincilik madalyasının sahibi oldu. Metehan Aydağ ikinci, Emirhan Canpolat üçüncü oldu. Klasik yayda biricilik kürsüsüne Halil İbrahim Gülses çıktı. Hüseyin Narin ikinci, Coşkun Erturan üçüncü oldu.

23 Temmuz Kongre Kupası ve Demokrasi zaferi okçuluk yarışlarında madalya kazanan sporcular büyük bir gurur yaşadı. Makaralı yay ve klasik yayda verilen madalya mücadelesinin takdire şayan olduğunu belirten Antrenör Hasan Basri Hancı tüm sporcuları güzel yarışlarından dolayı tebrik etti. Hancı, “GHSİM İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil’in destekleri ile bu yarışları başarı ile gerçekleştirdik, il müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.