Erzurum’da Okullar Arası Yıldızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı. Erkeklerde Zübeyde Hanım Ortaokulu birinci olurken, bayanlarda Kazım Yurdalan Ortaokulu birinci oldu.

(Erzurum-GHSİM)

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Masa Tenisi Yıldızlar İl Birinciliği Müsabakaları kıran kırana geçti.

Yakutiye Spor Salonu’nda Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Masa Tenisi Yıldızlar  il birinciliği müsabakaları final maçları ile sona erdi.

Erkeklerde Zübeyde Hanım Ortaokulu birinciliği kimseye kaptırmazken, Bayanlarda da şampiyonluk ipini bir kez daha Kazım Yurdalan Ortaokulu kazandı.

Erzurum Masa Tenisi İl Temsilcisi Antrenör Mahmut Çağlayan ve Masa Tenisi Antrenörü Vedat Küçükoğlu eşliğinde 14-18 kasım  tarihleri arasında yapılan ve beş  gün süren Masa Tenisi müsabakaları nefesleri keserken kıran kırana geçen mücadelelerin ardından sona erdi.

MÜSABAKALARA 40 TAKIM KATILDI

 Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen Masa Tenisi  Yıldızlar  il birinciliği  müsabakaları 25 erkek 15 bayan toplamda 40 takım ve 160 sporcunun yoğun katılımıyla Yakutiye Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Yıldız  erkekler ve yıldız  bayanlar kategorisinde dereceye giren takımlar  Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından belirlenecek 8 ilde  grup müsabakalarında ilimizi temsil etme hakkını kazandı.

DERECEYE GİREN TAKIMLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Yakutiye Spor Salonu’nda yapılan maçlar sonunda dereceye giren okullara ve sporcularına madalya ve kupaları verildi.  Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses  takımların kupa ve madalyalarını takdim etti.

Dereceye giren takımlar şöyle:

Erkekler: Birinci Zübeyde Hanım Ortaokulu, ikinci İbrahim Hakkı Kubilay Ortaokulu, üçüncü Ziyaeddin Fahri Fındık Ortaokulu.

Bayalar: Birinci Kazım Yurdalan Ortaokulu, ikinci Dumlu Ortaokulu, üçüncü Güzelova Ortaokulu.