Rize’de yapılan Analig Voleybol Müsabakalarında Erzurum rüzgarı esti. Mavi-beyazlı voleybolcular üst tura yükselmeyi başardı.

GHSİM/ERZURUM

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Analig Voleybol Grup Birinciliği Müsabakaları Rize’de yapıldı. 6-8 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleşen grup finallerine antrenörler Mehmet Kırık ve Sinan Erhan yönetiminde katılan Erzurum, erkeklerde tur atlayan takım oldu. Rize’de güzel bir voleybol sergileyen filenin yıldız dadaşları, adını üst tura yazdırmayı başardı. Elde edilen derecenin ardından sporcular üst tura yükselmenin sevincini antrenörler Mehmet Kırık ve Sinan Erhan ile paylaştı.

İkinci tur maçları Tokat’ta

Antrenör Mehmet Kırık, Rize’de tur atladıkları için mutlu olduklarını belirterek, 10-12 Şubat 2017 tarihlerinde Tokat’ta yapılacak olan üst tur müsabakalarında da başarıyı hedeflediklerini söyledi. Kırık, “Bize destek veren il müdürümüz Fuat Taşkesenligil, şube müdürümüz Güngör Şenses ile Aşkale ilçe müdürümüz Şuayip  Gacır’a teşekkür ediyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.