Erzurum Gençlikspor’un 52 kilodaki boksörü Ahmet Hakan Ün Liseler Arası Türkiye şampiyonasında alt madalya kazanırken, Murat Uğurlu bronz madalya aldı.

GHSİM/ERZURUM

Erzurum Gençliksporlu boksörler Trabzon’da ringi salladı. Antrenörler Mustafa Kalkan ve Muhsin Köylü’nün Erzurum Gençlikspor Kulübü’nden  Sporcusu  olan Ahmet Hakan Ün 52 kiloda Liselerde Türkiye şampiyonu olurken, Murat Uğurlu ise 56 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Trabzon’da düzenlenen Türkiye Genç Erkekler Boks Şampiyonası’nda 52 kiloda binci olan Erzurumlu sporcu Ahmet Hakan Ün önemli bir başarı elde etti. Hedefinin milli takımda önemli başarılar elde etmek olduğunu belirten Ün, “Çok çalışıp Erzurum’u en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bana destek veren  hocalarım Mustafa Kalkan’a Muhsin Köylü’ye ve Cuma Yılmaz’a teşekkür ederim” dedi.

Antrenör Muhsin Köylü de, sporcusu Ahmet Hakan Ün’ün Türkiye şampiyonu olduğu şampiyonda Murat Uğurlu’nun da üçüncü olmasının gururunu yaşadıklarını belirterek, iki boksörünü de elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı.