Erzurum Macera Offroad Kulübü üyeleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Atlama Kuleleri’nin kampüsünde Offroad gösterisi yaptılar. Dereceye girenlerin madalya ve kupa kazandığı offroadçuların şovunu Buhara Hastanesi’de renklendirdi.

GHSİMERZURUM

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil öncülüğünde Erzurum Offroad Macera Kulübü Başkanı Lokman Toptaş’ın organize ettiği offroad gösterileri nefes kesti.

Türkiye’nin ilk ve tek atlama küllerinin kampüsünde gerçekleşen kule manzaraları offroad gösterisi nefesleri kesti.19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında yapılan 19 Mayıs Gençlik Bayramı Offroad gösterilerine, Erzurum Macera Offroad Kulübü’nden 50’ye yakın sporcu gösteri yaptı.

Engebeli yollar ve çukurlarda Offroad heyecanı

Erzurum Macera Offroad Kulübü Başkanı Lokman Toptaş’ın startı ile başlayan gösterilerde sporcular kule manzaralı olarak atlama kampüsündeki offroad parkurunda gösteri yaptı. Pilot ve copilotların şov yaptığı gösteriler zaman zaman yağan yağmura rağmen hız kesmedi.Pilotlar ve copilotlar engebeli yollarda ve açılan çukurlarda araçları ile nefes kesen gösteriler yaptı.

Özel Buhara Hastanesi renk kattı

Aynı zamanda Erzurum Macera Offroad Kulübü üyesi olan Özel Buhara Hastanesi doktorları da gösteriye renk kattı. Özel Buhara Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı  Dr. Serdar  Kömeç ve eşi Kadın Doğum Uzmanı Demet  Say Kömeç ile hastanenin diğer doktorları da organizasyona katılarak, özel olarak hazırlanmış araçları ile şov yaptılar.

Kupa ve madalya verildi

Desni Palandöken Su’yun sponsorluğunda yapılan organizasyonda yarışmacıların zorlu parkurlarda gösterdikleri performans nefes kesti.  Desni Palandöken Su Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demir, davetlilere t-short ve şapka hediye etti.

Yarışların ardından Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Palandöken ilçe müdürü Köksal Kaçmaz ile Emniyet Müdür Yardımcısı Caner Bayram tarafından sporculara madalya ve kupa verildi. Bu arada Emniyet Müdür Yardımcısı Caner Bayram da sporcu olarak offroad gösterisinde yer aldı. Offroadçular dev Türk bayrağı açarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında yapılan Offroad yarışları alkışa değer bir organizasyon oldu. Tüm katılımcıları tebrik ediyorum” dedi.