Yıl içinde taekwondoda başarılı olan sporcuları ödüllendiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, taekwondoda Erzurum olarak çıtayı her zaman yüksek tuttuklarını söyledi.

 (Erzurum-GHSİM)

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan yurt içi ve uluslararası şampiyonalar ile okul sporlarında kürsüye çıkan taekvondocular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil tarafından ödüllendirildi.

Taekwondo İl Temsilcisi Süleyman Baykal  ve antrenörler Arif Budak, Rahmi Ak ve  Abdullah Tortumlu ile birlikte Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden şampiyon taekwondocular, başarılarını Taşkesenligil ile paylaştı.

Oldukça neşeli bir ortamda geçen ziyarette GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, şampiyon taekwondocuları kutlayarak, hediye verdi. Taekwondo İl  Temsilcisi Süleyman Baykal, 2017 yılında taekwondo da Erzurum olarak elde ettikleri başarılı dereceler hakkında Taşkesenligil’e bilgi verdi.

Şampiyon taekwondocuları kutlayan GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, antrenörlere ve il temsilcisi Süleyman Baykal’a da hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Taşkesenligil, “Taekwondada Erzurum olarak çıtayı yükselttik, yükseltmeye de devam ediyoruz. İnanıyorum ki, sporcularımız bundan böyle daha da büyük derecelere imza atacaklar” dedi.