Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Short Track Yarışları nefesleri kesti. Sporcular, “Sen ben yok, biz varız. Hep birlikte Türkiye’yiz” dedi.

Erzurum-GHSİM)

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Buz Pateni Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği 15 Temmuz Şehitlerini anma Short Track Müsabakaları Palandöken İlçesindeki 2 Binlik Buz Pateni Salonu’nda yapıldı.

Nefesleri kesen yarışlarda sporcular, “Sen ben yok, biz varız, hep birlikte Türkiye’yiz” yazısı ile alkış aldı. Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Işık ile milli takım antrenörleri yönetiminde yapılan sürat pateni yarışlarına protokolde ilgi gösterdi.

Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, Uzundere Belediye Başkanı M.Halis Özsoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şube müdürleri Murteza Cengiz, Bülent Tilkidöğen, Güngör Şenses, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ve  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor  A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Dal da yarışları izledi.

Short Track Milli Takım Antrenörü Zeynep Erkılıç,

“15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimini unutmadık, unutmayacağız. Biz bugün şehitlerimiz ve 15 Temmuz gazilerimiz için buz pistindeyiz. Şehitlerimiz anısına yarış düzenledik. Şunu herkes iyi bilsin ki, kim ne yaparsa yapsın, bizi bölemeyecekler, yıldıramayacaklar.  Bizde short trackçılar olarak hızımızla çok büyük bir Türkiye olduğumuzu gösteriyoruz” diye konuştu.