Erzurum’un Uzundere ilçesi 6 Ağustos Pazar günü Kriteryum Bisiklet Yarışlarına ev sahipliği yapacak. Gençlik Hizmetleri ve İlçe Müdürü Erdal Vahit Albayrak, “Tüm spor severleri ilçemize bekliyoruz” dedi.

(Erzurum-GHSİM)

Bisiklete gönül verenler Pazar günü Uzundere’de pedallayacak. Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Kriteryum Bisiklet Yarışları, 6 Ağustos Pazar günü Erzurum’un Uzundere ilçesinde yapılacak.Uzundere Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı ve Belediye Başkanı M. Halis Özsoy’un ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Kriteryum Bisiklet Yarışları Pazar günü saat 10.00’da ilçe merkezinde yapılacak.

Uzundere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Vahit Albayrak, Kriteryum Bisiklet Yarışları için hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, tüm spor severleri ve bisiklet gönüllülerini Pazar günü Uzundere’ye beklediklerini söyledi.Albayrak, “Tüm halkımızı bu yarışları izlemeye davet ediyorum” dedi.

UZUNDERE SPORUN DA MERKEZİ

Erzurum’un en gözde turizm merkezlerinden biri olan Uzundere’nin aynı zamanda iyi bir spor merkezi de olduğunun altını çizen Albayrak, “Sayın Valimiz Seyfettin Azizoğlu öncülüğünde Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzün destekleri ile ilçemizde adeta bir spor atılımı yaptık. Büyükşehir Belediyemizin himayelerinde uluslararası buz tırmanışları ve rafting yarışları ile güreş müsabakalarının ardından şimdi de kriteryum bisiklet yarışlarına ev sahipliği yapacağız. Şimdiden bu yarışlar için biz hazırız” diye konuştu.