Erzurum Gençlik Spor Tekerlekli Sandalye bastekbol takımı üç sayı farkla Siverek’e mağlup oldu. Potanın Bedensel engelli kartalları oynadıkları basketbolla alkış aldı.

ERZURUM-GSİM

Erzurum’u Şehit İlyas Kaya Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Liginde temsil eden Gençlikspor Kulübü kendi evinde Siverekspor’u konuk etti.

Atatürk Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan maçta seyirci desteğini arkasına alan potanın bedensel engelli kartalları, üç sayı farkla Siverek’e mağlup oldu.

Kıran kırana geçen maçta Antrenör Ali Ekber Erol’un talebeleri,  zaman zaman rakibinden üstün bir oyun ortaya koymasına rağmen, dış şutlarda yeteri kadar başarılı olamaması ve serbest atışları yeteri kadar değerlendirememesi sonucu maçı 40-37 kaybetti.

Erzurum Gençlik Spor Kulübü Başkanı Bülent Tilkidöğen ve Antrenör Ali Ekber Erol maç boyunca yerlerinde duramadılar. Oldukça hareketli gözüken ikili takımı ateşlemeye çalıştı.

Mavi-beyazlı takımın etkili silahlarından biri olan Sebahattin Demirtaş beş faulle karşılaşmanın son periyodunda oyun dışı kaldı.

Özellikle Alihan Çıldan’ın son anlardaki başarılı atışları sonucu üçlük rakamlar bulmasına rağmen Erzurum ekibi, son hücumdan eli boş dönünce karşılaşmadan 40-37 mağlup ayrıldı.

Ramazan Çelik ve Furkan Karaduman’da  Erzurum ekibinin salondaki en iyi isimleri arasında yer aldılar.

Mavi-beyazlı ekip Sönmez Durmaz, Muhsin Şengül, Engin Gül, Ramazan Çelik, Sebahatin Demirtaş, M. Alihan Çıldan, Furkan Karaduman, M. Yasin Koç, Vedat Gül, Gülçin Bentoğlu ve M. Arda Ebren’den oluştu.

Maçın gözlemciliğini Tahsin Öncül yaparken, Basketbol İl Temsilciliği Yönetim Kurulu üyeleri İlknur Yapağı ile Kayhan Gözgeç de maçı izledi. GSİM Şube Müdürlerinden Letif Arslan ile TOHM Müdür Murat Tanas da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.