Yönetim




Erzurum Valisi

 Mustafa ÇİFTÇİ

       1970 yılında Konya'nın Çumra İlçesinde doğdu. 1990 yılında Konya İHL’den mezun oldu.

    1995 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. 1996 yılında  İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 85. Dönem Konya Kaymakam Adayı olarak meslek hayatına başladı.

     1998 yılında 8 ay süreyle İngiltere'ye gitti. 1999 yılında Milli Güvenlik Akademisinden mezun oldu. Aksaray-Gülağaç, Erzurum-Tekman, Nevşehir-Derinkuyu, Bitlis-Adilcevaz ve Kırşehir-Kaman İlçelerinde Kaymakamlık, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanlığı yaptı. TBMM’de Özel Kalem Müdürlüğü ve Başkan Başmüşavirliği, 2018-2023 yılları arasında ise Çorum Valiliği görevlerinde bulundu.

      2007 Yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümünde Yüksek Lisans çalışmasını tamamladı, 2011 yılında da Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi.

     2012 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi SBE Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında başka bir yüksek lisans çalışmasını tamamlayan Mustafa ÇİFTÇİ, A.Ü. Adalet Bölümünü, İktisat Fakültesini ve Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirdi. Halen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenim hayatını devam ettiriyor. "İnsan öğrenmeyi bıraktığı gün yaşlanır; öğrenmeyi terk eden kişi yirmisinde de olsa, sekseninde de olsa yaşlıdır” felsefesini benimseyen Vali Çiftçi, İngilizce ve Arapça bilmektedir.

    2023/376 sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile ilimize atanarak 18.08.2023 tarihinde Erzurum Valiliği görevine başlayan Vali Çiftçi evli ve üç çocuk babasıdır.

 

 

 


Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü
Levent ÇAKMUR

        1975 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da tamamladı. 1997 yılında Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'ndan mezun olduktan sonra aynı yıl Beden Eğitimi Öğretmeni olarak göreve başladı. 2004-2011 yılları arasında Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Koordinatör Beden Eğitimi Öğretmeni olarak Törenler, Kutlamaları ve Spor Yarışmaları Koordinatörlüğü görevlerini üstlendi.

          Çeşitli dönemlerde 2001-2011 yılları arasında okullar arası Türkiye Şampiyonaları ve İl Birincilikleri yarışmalarının organizasyonlarında yer aldı. 2010-2013 yılları arasında Erzurum'da düzenlenen Uluslararası organizasyonların Açılış, Kapanış ve Madalya Törenlerinin organizasyonunu üstlendi. 2011 ÜNIVERSIADE Kış Oyunlarında Açılış, Kapanış ve Madalya Törenleri Direktör Yardımcılığı görevini üstlendi.

          Ayrıca, 2010-2014 yılları arasında Olimpik Kızak Milli takım antrenörlüğü ve teknik kurul üyeliği yaptı. 1995-2012 yılları arasında Ulusal Voleybol Hakemliği, 1997-2014 yılları arasında futbol antrenörlüğü, ve 2012 yılından itibaren UEFA B Antrenörlük belgesi ile Erzurumspor alt yapı antrenörlüğü gibi çeşitli görevlerde bulundu.

          2014-2018 yılları arasında Kızak Federasyonu As Başkanı olarak görev yaptı ve aynı dönemde Erzurum Palandöken Merkez İlçe Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği görevini üstlendi. 2020-2021 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu'nda Klasman Temsilciliği görevinde bulundu.

          17 Temmuz 2012'de Erzurum Teknik Üniversitesi'nde Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan V. olarak göreve başlayan Çakmur, 09.11.2014 tarihinde Daire Başkanlığı'na atandı. 14.03.2013 tarihinden itibaren Erzurum Teknik Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev aldı, ancak 2022 yılında bu görevinden ayrıldı. 14.02.2024 tarihinde Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdür V. olarak göreve başlayan Çakmur, üç çocuk babasıdır.

 


 

 

 

 
ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
 Ahmet ÇELEBİ

Spor Hizmetleri Müdürü

Zülküf YILMAZ

Gençlik Hizmetleri Müdür Vekili

Sahir Birol DÖNEL

Yurt Hizmetleri Müdürü

Memduh CEYHAN Satınalma ve İhale Birimi Şube Müdürü 

İbrahim Hakkı AKPINAR

Destek Hizmetleri Birimi - Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdür Vekili

Hakan KAYA  Sicil Lisans ve Spor Kulüpleri Birimi ve Spor Tesisleri Şube Müdürü
Yaşar ELEN Okul Sporları Şube Müdürü 
Vahit ALBAYRAK  Spor Faaliyetleri ve Sportif Değerlendirme  Takip Birimi Şube Müdürü

Ahmet AKTEPE

Yurt Hizmetleri Birimi Şube Müdürü

Güngör ŞENSES

Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Birimi Şube Müdürü

Şinasi POLAT

Muhasebe ve Mali İşler Birimi Şube Müdürü 

Sadrettin ÜSTÜN

Personel ve Tahakkuk Birimi Şube Müdürü

Köksal KAÇMAZ

Yatırım ve İnşaat Birimi - İşletmeler Şube Müdürü

İbrahim ŞİMŞEK

Gençlik Faaliyetleri Birimi Şube Müdürü