Erzurum’da düzenlenen Liseler arası futsal maçlarına rekor katılım oldu. 47 takımlı ligde çekişme devam ediyor. Kızlarda ise şampiyonluk ipini göğüsleyen Spor Lisesi oldu.

(Erzurum/GSİM)

2019-2020 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Erzurum GSİM ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Liseler arası Futsal İl Birinciliği maçları erkeklerde kıran kırana devam ederken, kızlarda şampiyon belli oldu.

Aziziye Spor Salonu’nda oynanan ve 7 takımın mücadele ettiği Lise Genç Kızlar Futsal Şampiyonası’nda şampiyonluğu Spor Lisesi kazandı. Aziziye İlçesi’nin temsilcisi kendi ilçesindeki organizasyonda şampiyonluk kupasını kimseye kaptırmadı. 47 takımla erkekler ligi ise Yakutiye Spor Salonu’nda devam ediyor.

Şampiyonun kupası Yavilioğlu’ndan

Erzurum’un Aziziye İlçesi’ndeki GSİM Spor Salonu’nda oynanan final maçında Çat Çok Programlı Lise’yi 4-1 mağlup eden Erzurum Spor Lisesi Şampiyon olurken, kupasını Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu verdi.Okul Müdürü Sinan Topallı başta olmak üzere beden eğitimi öğretmenleri ve sporcuları tebrik eden Yavilioğlu, Spor Lisesi’nin kızlarına grup maçlarında başarılar diledi.

Baydan’dan tebrik

Erzurum Spor Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Muharrem Baydan, kızlarda şampiyon olan Spor Lisesi’ tebrik etti.

Baydan, “Okul aile birliği başkanı olduğum Erzurum Spor Lisesi
bayan futbol takımımız finalde  Çat ÇPL’yi 4-1 yenerek il birincisi oldu. Başta ilçe
Nurullah Yavilioğlu hocamı, okul müdürü  Sinan Topallı müdürümü Fatih Özbayraktar ve  Ersin Dizlek hocalarımı okulumuzdaki tüm öğretmenlerimizi ve çalışanlarımızı kutluyorum” dedi.

Bu arada Şampiyonluğu kazanan Spor Lisesi’nin ardından Çat ÇPL ikinci, Emel Çatal Anadolu Lisesi üçüncü, Rıfkı Salim Burçak Kız Teknik ve Meslek Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Lise kızlarda şampiyon olan Spor Lisesi Futsal Takımı, Erzurum’u grup maçlarında temsil edecek.