Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle 19  Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası sade bir törenle kutlandı. Erzurum GSİM tarafından düzenlenen tören Havuz Başı Atatürk Anıtına Çelenk Sunma ile başladı.

 

(Erzurum-GSİM)

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası bu yıl tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle sade bir törenle kutlandı.

Havuz Başında düzenlenen tören Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ile başladı. Törende  antrenörler tarafından dev Türk Bayrağı açıldı. Törende Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, bu yıl tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle sade bir törenle kutlandı. Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında törene katılanlar maske ve sosyal mesafe kuralına uydu.

Törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Yurt Hizmetleri İl Müdürü Birol Dönel, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile Şube Müdürleri Köksal Kaçmaz, Güngör Şenses, Letif Arslan ve TOHM Müdürü Murat Tanas katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, “Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacak olan sizlersiniz” dedi.

Havuz Başı’ndaki törenin sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere hitaben yayınladığı mesajı okudu.

TAŞKESENLİGİL’DEN 19 MAYIS TEŞEKKÜRÜ

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’inci  yıl dönümünü Covid-19’la mücadele tedbirleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu yıl sade bir törenle kutladıklarını belirterek, tüm Erzurum halkının saat 19:19’da balkanlarında hep bir ağızdan İstiklal Marşını okumalarını istedi.

Taşkesenligil, 19 Mayıs etkinliklerinde görevli olan kurum çalışanlarına  ve antrenörlere teşekkür etti.

Bu arada akşam da Atlama Kulelerinde Saat 19:19’da atlama kulelerinde meşale yakılacak ve TOHM Sporcuları tarafından dev Bayrak açılarak, İstiklal Marşımız okunacak.