Kayakta 2. Etap Heyecanı

Türkiye Kayak Federasyonu  ile Erzurum GSİM tarafından organize edilen Alp Disiplini 2. Etap Yarışları Palandöken Kayak Merkezi’nde yapıldı.

 

(ERZURUM/GSİM)

Türkiye Kayak Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan Alp Disiplini A Grubu 2.etap U-18 ve  büyükler yarışması Erzurum'da tamamlandı.

Türkiye Kayak Federasyonu ile Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği yarışlar nefesleri kesti. İki gün süren alp disiplini 2. Etap Yarışlarında sporcular madalya mücadelesi verdi.

90 kayakçı piste çıktı

Palandöken Kayak Merkezinde 11 ilden 90 sporcu iki gün boyunca başarılı olabilmek için yarıştı. Kayakçılar, madalya kürsüsüne çıkabilmek için kıyasıya yarıştı.

Müsabakaları yerinde takip eden ve sporculara moral veren Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, pandemi sürecinde başarılı bir şekilde yarışları düzenlemenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

“Çok şükür, bir yarışı daha başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Federasyon Başkanı Oto, tüm katılımcılara, görevlilere ve yetkililere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Madalyalar sahiplerini buldu

Kıyasıya geçen yarışmanın sonrasında dereceye giren kayakçılara  madalyaları  Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, Erzurum Gençlik spor İl Müdürü Fuat Taşkesenliğil, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses , Ağrı Spor Şube Müdürü Cemil Budak ve Federasyon Danışma Kurulu Üyesi Mustafa Yıkıcı tarafından verildi. Kürsüye çıkan ve madalya kazanan sporculara ödülleri pandemi kurallarına göre verildi. Madalya sevinci yaşayan sporcular mutlu bir şekilde tören alanından ayrıldı.