Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen ve Erzurum’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen FIS Palandöken kupasında madalyalar sahibini buldu.

 

(ERZURUM-GSİM)

Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) 2020-2021 faaliyet programında yer alan Alp Disiplini FIS Palandöken Kupası yarışmaları Erzurum'da yapıldı.

Palandöken Kayak Merkezinde gerçekleşen organizasyona Filipinler, Özbekistan, Tacikistan ve Türkiye'den  toplam 34 sporcu katıldı.

Dadaş kayakçılar yine kürsüde

Organizasyonun ilk günü sonunda Erkeklerde Erzurumlu Enes Nihat Limon altın madalya kazanırken,  Demirkan Hasırcı gümüş, Serdar Deniz ise bronz madalya kazandı. Bayanlarda ise  Erzurum Kayak Kulübü ve TOHM Kayakçısı Sıla Kara Altın, Erzurum Gençlik Spor ve TOHM Sporcusu  Ceren Reyhan Yıldırım gümüş madalya elde ettiler.  Mina Baştan ise bronz madalyanın sahibi oldu. 

Ceren Reyhan Yıldırım’dan bir madalya daha

FIS Palandöken Kupası yarışmaları Erzurum'da yapılan ikinci gün yarışlarıyla  tamamlandı. Palandöken Kayak Merkezinde gerçekleşen organizasyona Filipinler, Özbekistan, Tacikistan ve Türkiye'den  toplam 34 sporcu katılım sağladı. İki gün süren müsabakalar sonrasında Erkeklerde Serdar Deniz  altın, Demirkan Hasırcı gümüş, Kerem Haymana ise bronz madalya kazandı. Bayanlarda ise Ceren Reyhan Yıldırım altın, Özlem Çarıkçıoğlu gümüş, Lal Öktem ise bronz madalyanın sahibi oldu. Müsabakalar sonrasında dereceye girenlere madalyaları davetliler tarafından verildi.