Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İŞKUR arasında Toplum Yararına Proje (TYP)  Kapsamında protokol imzalandı. Protokol kapsamında 44 vatandaş 9 ay süre KYK’larda görev yapacak.

 

(Erzurum-GSİM)

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İŞKUR arasında TYP protokolü imzalandı.

Toplum Yararına Proje (TYP) Kapsamında imzalanan protokolle 44 vatandaş 9 ay süre ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Erzurum’daki KYK Yurtlarında görev yapacak.

TYP protokolü Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile İŞKUR İl Müdürü Abdulkadir Mutlu tarafından imzalandı.

İŞKUR İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen protokol imza töreninin ardından 15 kadın 29’u erkek olmak üzere toplam 44 vatandaşımız 18 Ekim 2021 ile 30 Haziran 2022 tarihleri arasında Erzurum GSİM’ye bağlı KYK yurtlarında görev yapacak.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile İŞKUR İl Müdürü Abdulkadir Mutlu protokolün hayırlı olması dileğinde bulundu. İki bürokrat yapılan protokolle 44 vatandaşın 9 aylık süre içinde KYK’larda görev yapacak olmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Erzurum GSİM Müdürü  Fuat Taşkesenligil’le İŞKUR İl Müdürü Abdulkadir Mutlu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e  destekleri için teşekkür etti.

İki bürokrat, “Bakanlarımızın destekleri sayesinde Yurtlardaki personel açığını Toplum Yararına Proje protokolü ile gidermiş olduk” şeklinde konuştular.