Hedef Avrupa Şampiyonluğu

Erzurum GSİM Kamp Eğitim Merkezi’nde Avrupa Şampiyonası’na bilenen Görme Engelliler Judo Milli Takımı, İtalya’dan Türkiye’ye Avrupa Şampiyonu olarak dönmek için çalışıyor.

 

(ERZURUM-GSİM)

Erzurum’da hizmete giren Kamp Eğitim Merkezi atletizmin yanı sıra Uzakdoğu Sporları ve salon sporlarında en önemli kamp üssü oldu.

Atletizm Milli Takımı gibi Kamp Eğitim Merkezi’nde kamp yapan Görme Engelliler Judo Milli Takımı,  gözünü Avrupa Şampiyonluğuna dikti.

Teknik Direktör Hüseyin Üstündağ yönetiminde 15 kişilik kadın erkek sporcu ile İtalya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına bilenen Görme Engelliler Judo Milli Takımı, şimdiden Avrupa Şampiyonluğunu hedefliyor.

Son kamp Eryaman’da

15 sporcu ile Erzurum’da kamp yaptıklarını belirten Görme Engelliler Judo Milli Takımı Teknik Direktörü Hüseyin Üstündağ, “18 Temmuz’da Erzurum’da kampa girdik. 1 Ağustos’ta buradaki kampımız bitecek. Bir haftalık iznin ardından Ankara Eryaman’da 15 günlük daha kamp yaparak İtalya’daki Avrupa Şampiyonası’na katılmak için İtalya’ya gideceğiz” dedi.

Hedef takım halinde Avrupa Şampiyonluğu

Teknik Direktör Hüseyin Üstündağ, hedeflerinin takım halinde Avrupa şampiyonluğunu kazanmak olduğunu belirterek, “Bireysel olarak sporcularımızın kürsü yapacağından şüphem yok. Amacımız takım halinde Avrupa şampiyonu olarak ülkemize dönmek. Bunu başaracak güçteyiz ve bu doğrultuda çalışıyoruz” dedi.

Erzurum’da kamp yapmaktan dolayı mutlu olduklarının da altını çizen Üstündağ, “İl Müdürümüz Birdal Öztürk’e ve Kamp Eğitim Merkezi çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bu arada Görme Engelliler Judo Milli Takımının kampında Erzurumlu milli güreşçi İbrahim Bölükbaşı da yer alıyor.