Curling milli takım sporcuları Zonguldak’dan sonra Erzurum’da yüksek irtifa kampına başladı. Federasyon Başkanı Kenan Şebin de açık alanda yapılan kondisyon çalışmalarını yerinde izleyerek, sporculara moral verdi.

(Erzurum-GSİM)Curling Sporcu Eğitim ve Gelişim Yaz Kondisyon Kampı 30 Temmuz 2019 Salı günü Erzurum'da başladı.

08 Ağustos 2019 tarihlerine kadar sürecek olan Curling Sporcu Eğitim ve Gelişim Yaz Kondisyon Kampına 65 Sporcu, 7 Antrenör ve 3 Kondisyon katılıyor.

Zonguldak’da yapılan kampın ardından Yüksek İrtifa Kampı için Erzurum’un yolunu tutan Curling Milli Takımı ve kulüplerin sporcuları yüksek irtifa kampı yapıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Tartan Pistinde yüksek irtifa ve kondisyon çalışmaları yoğun tempoda geçiyor.

Antrenörler Ahmet Çelik, Sadık Topaloğlu ve Zeynep Özmen, Esen Taşkesen, Erdem Taşkesenligil, Melih Şenol ve kondisyoner antrenörlör nezaretinde açık alanda çalışmalarını sürdüren Milli takımı Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin ile yönetim kurulu ziyaret etti.

ŞEBİN KAMPI ZİYARET ETTİ

Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin, Başkan Vekili Ahmet Çelebi ile yönetim kurulu üyeleri Murat Akın, Güngör Şenses ve Yusuf Sadri Kishalı Curling Yaz Gelişim Milli Takımının kampını ziyaret ederek antrenörlere ve sporculara başarılar diledi.

Şebin, çalışmanın sonunda Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Sporcuları ile de bir toplantı yaptı.

KAMP 10 GÜN SÜRECEK

Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin,  “Önümüzdeki kış sezonunda gerek liglerde gerekse uluslararası müsabakalarda ilimizin sporcularını yoğun bir maç trafiği bekliyor. Curling Federasyonu olarak 65 kişiden oluşan sporcu grubunu Erzurum’da yüksek irtifa kampına tabi tuttuk.  Sporcularımız 10 günlük bir yaz kampı gerçekleştirecek” dedi.

Milli takım antrenörleri Ahmet Çelik ile Sadık Topaloğlu, bir çok yaş grubundan sporcunun katıldığı Yaz Gelişim kampının son derece faydalı geçtiğine işaret ederek, “Federasyon Başkanımız Kenan Şebin ve yönetimimizin destekleri ile güzel bir ortamda kamp yapıyoruz. Bize bu kampı sağlayan Federasyon Başkanımız Kenan Şebin ile yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz” dedi.

Curling Sporcu Eğitim ve Gelişim Yaz Kondisyon Kampı’nın müdürlüğünü Zafer Ala yapıyor.