Erzincan’da yapılan Boks 3. Grup Türkiye Şampiyonasına Erzurumlu boksörler damga vurdu. Dadaşlar, bir altın bir gümüş bir de bronz madalya kazandı.

Erzurumlu boksörler Erzincan’da ringe damga vurdu. Türkiye Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan ve  8-12 Ekim 2019 tarihlerinde Erzincan’da yapılan Büyük Erkekler 3. Grup Türkiye Boks Şampiyonasında ringe çıkan Erzurumlu boksörler başarılı derecelere imza attı.

Antrenörler Mustafa Kalkan ve Erol Çavuşoğlu yönetiminde Erzincan’a giden Erzurumlu boksörlerden 52 kiloda Yusuf Yılmaz üçüncü olarak bronz madalya kazanırken, 75 kiloda Erol Özkal, ikinci olarak gümüş madalya elde etti.

69 kiloda ringe çıkan İbrahim Hakkı Gezer ise tüm rakiplerini mağlup ederek birinci oldu ve altın madalya kazandı.

Türkiye şampiyonasına katılacak boksörler belli oldu

Bu arada 22 Aralık 2019 tarihinde Erzurum’da başlayacak olan Büyük Erkekler Türkiye Boks şampiyonasında mücadele edecek Boksörlerde belli oldu. 52kiloda Yusuf Yılmaz, 57kiloda  Ahmet Hakan Ün, 57kiloda Burak Yücel, 63 kiloda Murat Uğurlu, 69 kiloda  İbrahim Gezer, 69 kiloda Yunus Emre Ceylan, 75 kiloda Erol Özkal, 75 kiloda  Alperen Demiralp, 81 kiloda Yunus Özkan, 91 kiloda Enes Alkazak, 91kiloda Muhammet Aydın, +91 kiloda Aydoğan Aydın Türkiye şampiyonasında Erzurum adına ringe çıkacak.