Geçen yıl Spor Sokağı Projesini hayatiyete geçiren Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu yılda  ‘Spor Her Yerde’ projesini hayatiyete geçirdi.  Proje kapsamında Erzurumlu karateci ve tenisçiler Kale Kent Meydanı’nda gösteri yaptı.

(Erzurum-GSİM)

Erzurumlu sporcular ‘Spor Her Yerde’ dedi. Geçen yıl Spor Sokağı Projesini başarılı bir şekilde gerçekleştiren Erzurum GSİM, bu kez Spor Her Yerde ile görücüye çıktı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl  Müdürlüğü’nün antrenörleri ve sporcuları ‘Spor Her Yerde’ Projesi kapsamında şehirde spor gösterileri yaptı.

Spor Koordinatörü Hakan Ülgü ile GSİM Spor Şube Müdürlüğü’nden Yunus Kumbasar ile Şaban Polat yönetiminde antrenörler Muhammet Çelebi ve Yıldırım Gündoğdu nezaretinde karate ve kort tenisçiler gösteri yaptı.

Kale Kent Meydanı’nda organize edilen ‘Spor Her Yerde’ projesinde karateciler kata gösterisi yaparken, tenisçiler de vatandaşlara tenis gösterisi yaptı.

MASKELİ SPOR GÖSTERİSİ

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ilde yürüttüğü Spor Her Yerde Projesi kapsamında yapılan etkinlikte minik ve yıldız sporcular gösteri esnasında maske takarak sosyal mesafeyi korudular.

Koronavirüsle mücadele kapsamında son derece kontrollü bir spor gösterisi yapan gençler vatandaşlardan alkış aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Spor Her Yerde’ projesi kapsamında belirlenen gün ve tarihlerde diğer spor branşlarında da gösteriler devam edecek.

‘SPOR SOKAĞI’NDAN SONRA  SPOR HER YERDE

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü  FuatTaşsekenligil, ‘Spor Sokağı’ndan sonra  ‘Spor Her Yerde’ projesini hayatiyete geçirdiklerini belirterek,  “Geçen yıl spor sokağı projesini yapmıştık.  Bu yılda Spor Her Yerde Projesini başlattık. Bundan sonra da projelerimizi devam ettireceğiz. İlk etkinliğimizde sporcularımız karate ve tenis dalında spor gösterisi yaptı” diye konuştu.