Snowboard Türkiye Şampiyonası A Grubu etap yarışları heyecanı  Palandöken Kayak Merkezi Dedeman Oteli  Pisti’nde yaşandı.

G.S.İ.M-ERZURUM

Kayak Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan  Snowboard Türkiye Şampiyonası A Grubu etap yarışları Palandöken Kayak Merkezi Dedeman Oteli Pisti’nde yapıldı. Nefes kesen yarışlara sahne olan etap müsabakalarına Erzurum, Van, Kars, Hakkari, Bitlis, Ağrı, Muş, Tunceli, Bayburt, Erzincan, Gümüşhane, Artvin, Bingöl, Ardahan, Trabzon ve Elazığ gibi illerden sporcular katıldı.

190 kayakçı yarıştı

190 snowboardçu  etap şampiyonu olabilmek için yarıştı. Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde gerçekleştirilen etap yarışlar iki gün sürdü. Nefes kesen yarışlarda sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı.

Türkiye Şampiyonası A Grubu Etap yarışlarını, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz,  Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto ve Kayak İl Temsilcisi Taner Döşkaya da izledi.

Kayak İl Temsilcisi Taner Döşkaya,  Koronavirüs (Kovid-19) pandemisi nedeniyle bu yıl yarışların formatında değişiklik yaparak, A ve B Grubu olarak Etap Yarışları yaptıklarını son olarak Türkiye Şampiyonası organize edeceklerini belirterek, 190 kayakçının snowboard yarışlarında ter döktüğünü söyledi.