Proje Koordinatörleri Ferhat Raşit Kına ve Aycan Turan yönetimindeki tiyatro ekibi 10 günde 1500 depremzede çocuğu gülümsetti

 

 

Yakutiye Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü, bir kez daha ‘Gülümseyin Geliyoruz’ projesiyle deprem bölgesindeydi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi Tlyatro Rabarba olarak Gençlik Spor Bakanlığı ile bir proje gerçekleştirdi. Proje Koordinatörlüğünü Ferhat Raşit Kına ve Aycan Turan’ın yaptığı ekip,  ‘Gülümseyin Geliyoruz’ diyerek Depremzede çocuklara koştu.

10 gün boyunca gitmedik ilçe bırakmadılar

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte 10 gün boyunca Hatay - Kahramanmaraş ve Malatya ve ilçelerine Drama eğitimi, resim eğitimi, çocuk tiyatrosu, kukla ve maskot tiyatrosu gösterileri yapan ekip, depremzede çocukların yüreğine dokunurken, gitmedik ilçe bırakmadılar. 12-23 Ağustos 2023  tarihlerinde gerçekleştirilen etkinliklerde Erzurum ekibi, depremzede çocuklara unutamayacakları anları yaşatırken, onlara bir nebze olsun acılarını unutturmaya çalıştı.

1500 çocuğa ulaştılar

Proje koordinatörlüğünü Ferhat Raşit Kına ve Aycan Turan yaptığı ekipte  Şifa Berrak Arslan,Furkan Yer ,Sena Özdemir ,İrem Varol , Ozan Hamurcu, Meva Yeşilbaş ve Zeynep Sultanoğlu yer aldı. Yakutiye Gençlik Merkezi tiyatro ekibi 10 gün boyunca 1500 depremzede çocuğa etkinlikler yaparak takdir topladı.