Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde İUP Kura Çekilişi heyecanı yaşandı.

İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında İŞ-KUR üzerinden başvuru yapan 598 aday için Dijital ortamda Noter huzurunda kura çekilişi yapıldı.

Hattat Hasan Çelebi Kız Yurdu Konferans Salonu’nda gerçekleşen Kura Çekilişine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personel Şube Müdürü Şinasi Polat, Personel Şefi Halit Erden de katıldı. Noter huzurunda dijital ortamda gerçekleştirilen çekilişte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yanı sıra Aşkale, Hınıs, Horasan, Narman, Oltu, Pasinler,  Aziziye, Palandöken ve Yakutiye İlçe Müdürlüklerinde 30 Haziran 2025 tarihine kadar istihdam edilecek 144 adayı belirlendi.

OLUR’A BAŞVURU OLMADI

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personel Şube Müdürü Şinasi Polat, “İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında İŞ-KUR üzerinden başvuru yapan 598 aday için Dijital ortamda Noter huzurunda kura çekilişini yaptık. Bu adaylardan 144’ü çekilen kura sonucu belli oldu. Olur ilçemize hiç başvuru olmadığı için Olur için kura çekilişi yapmadık. Kura çekilişini kazanan 144 adayı 30 Haziran 2025 tarihine kadar istihdam edeceğiz. Dijital ortamda yapılan kura çekilişini kazanan tüm adayları tebrik ediyorum” dedi.

Bu arada Hınıs ilçesine beş aday başvurunca beşi de kurayı kazanmış oldu.

 

 

Kura Sonuçları İçin TIKLAYINIZ.